Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Αισθητική Μαλακών Μορίων Περιστοματικής Περιοχής

Νέα Υπηρεσία

Οι ρυτίδες και η κουρασμένη όψη του προσώπου είναι αποτέλεσμα του στρες, της ρύπανσης , της έκθεσης στον ήλιο, των τοξινών, του καπνίσματος και άλλων επιβαρυντικών παραγόντων. Οι παραπάνω παράγοντες μειώνουν την ελαστίνη και το κολλαγόνο, που διατηρούν την ελαστικότητα του δέρματος.

Εκεί όπου η φύση δεν έχει προνοήσει και ο χρόνος επέβαλλε τους δικούς του κανόνες, η αισθητική των μαλακών μορίων με τη βοήθεια των σύγχρονων υλικών έρχεται να δώσει τη λύση.

Υαλουρονικό οξύ:

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα τέτοιο υλικό, που με την τεχνική της ενέσιμης θεραπείας, μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί όσες φορές χρειάζεται και για πολλά χρόνια, για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και την αύξηση του όγκου των χειλιών. Η εφαρμογή του διαρκεί 15 λεπτά, γίνεται πάντα υπό τοπική αναισθησία και φυσικά είναι εντελώς ανώδυνη.

Η διαδικασία είναι απλή, δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις και το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό σε ποσοστό 80%. Το τελικό αποτέλεσμα το έχουμε μετά από περίπου 10 ημέρες, οπότε το έντονα υδροφιλικό οξύ έχει συγκρατήσει σημαντική ποσότητα νερού, έχει αυξήσει τον όγκο του και έχει ενυδατώσει την περιοχή.

Εφαρμογή υαλουρονικού οξέος για την εξάλειψη των ρυτίδων και την ενυδάτωση της περιοχής

aisth-malk-mor-per1-v1 aisth-malk-mor-per1-v2

Εφαρμογή υαλουρονικού οξέος για την εξάλειψη των ρυτίδων και την ενυδάτωση της περιοχής

aisth-malk-mor-per1-v1 aisth-malk-mor-per1-v2
Τελευταία Ενημέρωση: 01-10-2017 00:46